Circular Febrer

VALENCIANS…..JA ESTEM EN FALLESSSS!!!!!!!!!!!!!!!

INFANTILS

19 de Febrer:
Un matí molt divertit els espera als xiquets de nostra comissió amb l’arribada Del RAL·LI HUMORÍSTIC que començara a les 10:00h en la placeta La llista per a apuntar-se es retirarà el dilluns

13 de febrer, recordant-vos que el mínim de xiquets per grup són 3 persones.

25 de febrer:
A les 10:00h ens concentrarem en la porta del casal per a dirigir-nos a l’exposició del ninot, ubicada en la ciutat de les arts i les ciències. La llista està penjada en el tauler d’anuncis de la falla i es retirarà el Dissabte dia 18 de febrer.

VOS ESPEREM! A les 18:00h en el casal començarà la festa de carnestoltes, amb cumplefesta, berenar i divertits jocs.

FESTEJOS

Ja está posada la llista per als play backs de falles, es retirara el dia 10 de març, ultim dia per a entregar la música.

17 de Febrer:
Data per a homenatjar als més grans de la comissió ,el sopar dels MAJORS DE 60 ANYS que hauran rebut la seua invitació per correu ordinari. A les 22:00h en el casal.

26 de Febrer:
Al les 14:00 menjar d’agermanament en el casal, i als 17:00 concentració en el casal per a dirigir-nos tots junts a la crida 2017.

TIQUETS SOPAR VALENCIÀ
Com sabeu el tradicional sopar València el realitzarem el Dissabte 11 de Març en la carpa als 21:30h que estarà ja muntada en el seu emplaçament habitual. La compra de tiquets queda de la manera següent:

PREUS :
o 5EUR Xiquets
o 10EUR Faller
o 14EUR No Faller

VENDA TIQUETS FALLERS:
Podreu passar pel casal a partir del dia 13 de Febrer fins al dia 6 de Març. Ambdós dies inclosos per a poder adquirir-los. Passada está data no es vendran més tiquets.

VENDA TIQUETS NO FALLERS:
Els NO FALLERS podran adquirir els seus tiquets en el casal a partir del dia 27 de Febrer fins al dia 6 de Març. Ambdós dies inclosos, Passada esta data no es vendran més tiquets.

ACTIVITATS DIVERSES

18 de Febrer:
A les 10:00 h començarà els campionats de parxís, truc i dòmino. Ja està la llista en el casal i l’últim dia per a apuntar-se és el 15 de febrer. VOS ESPEREM!

ARREPLEGA DE LLIBRET, TIQUETS I AMICS DE LA FALLA

HORARIS:
FEBRER: DILLUNS I DIVENDRES DE 19:00H A 20:00H.
MARÇ: DEL DIA 1 AL DIA 10 DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES DE 19:00H A 20:00H
NOTA: NO ES FARÀ ENTREGA A NINGÚ QUE NO ESTIGA AL CORRENT EN LES QUOTES. QUI L’1 DE MARÇ NO HAJA ARREPLEGAT LA TARGETA D’AMICS DE LA FALLA SE LI PASSARA PER BANC

Bookmark the permalink.

Comments are closed.