Circular gener/febrer

GENER
Dissabte 21 de Gener: Sopar de cabasset amb temàtica Mexicana i degustació de plats típics amb ambientació d’un grup musical mariachi nos vos ho podeu perdre! Vindre disfressats amb les vostres millors gales «Mexicanes» per a disfrutar d’una nit inoblidable a les 22:00h en el casal.

FEBRER
Dumenge 19 de Febrer: Arriba el gran dia del tradicional RAL·LI HUMORÍSTIC que la delegació de festejos organitza a les 10:30 en la placeta per a tot aquell component de la comissió juvenil i major que desitge participar, es col·locarà una llista en el casal amb data límit per a apuntar-se 10 de Febrer a les 21:00.

BASES PER A LA REALITZACIÓ DEL RAL·LI (JUVENILES/MAYORES)
–Mínim 3 participants per equip
– Tots els components del grup hauran d’anar disfressats
– Per a la correcta realització del concurs es necessitarà un mínim de 3 grups apuntats, en cas contrari l’esdeveniment se suspendrà.
– El jurat estarà compost per membres de la nostra comissió triats a l’atzar. – Data límit per a apuntar-se en la llista del casal 10 de Febrer a les 21:00h

– CATEGORIES I PREMIS:
Escenificació: Cada equip realitzarà una xicoteta actuació en relació a la seua disfressa davant del jurat, el més original serà premiat amb el 1ER PREMI.
Disfressa: 1r, 2n i 3er Premi a la millor disfressa.
Proves (per puntuació) : El guanyador amb la màxima puntuació serà premiat amb el 1ER PREMI.
NOTA: Els premis seran entregats en el sopar de la plantà.

Dissabte 25 de Febrer:
La delegació de festejos organitza la tradicional festa de carnestoltes a les 20:00h en el casal amb un magnífic quint i tapa.

Dumenge 26 de Febrer DIA DE LA «CRIDÀ»:
A les 14:00h en el casal es realitzarà un dinar de cabasset i a les 17:00h concentració de la comissió per a dirigir-nos a la «cridà» 2017.

Infantils

GENER
Diumenge 22 de Gener: a les 10:00h concentració en el casal per a realitzar una eixida al Saler.

FEBRER
Diumenge 12 de Febrer: a les 10:00h concentració en el casal per a acudir a l’eixida organitzada al Marques de Dos aigües on també podrem realitzar un divertit taller de ceràmica. Este mateix dia a les 18:00h en el casal amb tots els nostres xiquets s’organitzarà el ja tradicional campionat de parxís.
Dissabte 25 de Febrer:
La delegació de infantils organitza la tradicional festa de carnestoltes a les 18:00h en el casal amb un magnífic berenar.
Diumenge 19 de Febrer: A les 10:30 en la placeta tindrà lloc el ja famós concurs en la nostra comissió del Ral·li Humorístic

Tresoreria

Es recorda que Al Febrer es passarà el tiquet dels amics de la falla.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.